Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δέλτα για τις δημαιρεσίες, την Κυριακή 7/9/2014

Ειδική συνεδρίαση για την εκλογή Προεδρείου πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το νόμο, την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου 2014, με την έναρξη της δημοτικής περιόδου, ήτοι την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, και ώρα 10.30 στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου).

Σύμφωνα με το νόμο, η συνεδρίαση συγκαλείται κατόπιν πρόσκλησης του πλειοψηφούντος Δημοτικού Συμβούλου του επιτυχόντος συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» Ευάγγελου Βαμβάκου προς τα νέα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Με χωριστές διαδικασίες και με μυστική ψηφοφορία θα εκλεγούν κατά σειρά ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά την ίδια συνεδρίαση και μετά την εκλογή του Προεδρείου, θα εκλεγούν μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με μυστική ψηφοφορία τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και οι εκπρόσωποι στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s