«Ξεκινάμε τον αγώνα για την ανάδειξη του Δήμου Δέλτα» [δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά των εκλογών]

Με ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς του ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Δέλτα και επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος», Μίμης Φωτόπουλος, έτεινε σήμερα χέρι φιλίας και συνεργασίας προς όλες τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου Δέλτα. «Οι απαιτήσεις των καιρών θέλουν συνεργασίες για την εξεύρεση λύσεων, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα» τονίζει σε μήνυμά του. «Η επόμενη μέρα έχει μόνο νικητές, όχι ηττημένους. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για να οδηγήσουμε το δήμο Δέλτα στο δρόμο της ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα μοναδικά πλεονεκτήματά του» δηλώνει.

Το πλήρες μήνυμα έχει ως εξής:

 

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες που μας εμπιστεύθηκαν τη διοίκηση του δήμου μας. Ιδιαίτερα τα στελέχη του συνδυασμού μας και τους συνεργάτες μας. Η συμβολή όλων στο αίσιο αποτέλεσμα είναι καταλυτική.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η επόμενη μέρα έχει μόνο νικητές, όχι ηττημένους. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για να οδηγήσουμε το δήμο Δέλτα στο δρόμο της ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα μοναδικά πλεονεκτήματά του: το δέλτα του Αξιού, την ύπαιθρο, τα αγροτικά, τη σχέση του με την πόλη της Θεσσαλονίκης, τους ανθρώπους του. Όλοι μαζί, και σε αυτό είμαι κάθετος!

Γιατί οι απαιτήσεις των καιρών θέλουν συνεργασίες για την εξεύρεση λύσεων, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Ακόμη και τις αντιπαραθέσεις τις θέλουν γόνιμες και δημιουργικές, όχι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.

Από σήμερα κάνουμε το σύνθημά μας πράξη, βάζουμε μπροστά τον άνθρωπο κι αγωνιζόμαστε για την κοινωνική συνοχή, για την καταπολέμηση της ανεργίας, για την ανάδειξη του δήμου μας. 

Μπορεί οι συνθήκες για την αυτοδιοίκηση αλλά και για τον καθένα μας ξεχωριστά να είναι δύσκολες, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Διεκδικώντας τις χρηματοδοτήσεις που δικαιούται ο Δήμος μας, αξιοποιώντας τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Καλώ όλες τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας σε συστράτευση και συνεργασία. Με θετικό πνεύμα και με γνώμονα μοναδικό το καλό του τόπου μας».  

 

6

5

4

3

2

1

9

10

8

7

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s