Οι θέσεις του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» για τα Ν. Μάλγαρα

Τις πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» για τα Ν. Μάλγαρα παρουσίασε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στην τελευταία ομιλία της προεκλογικής περιόδου.

Ο Μ. Φωτόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο όνομα του αείμνηστου δημάρχου Νίκου Γιουτίκα τονίζοντας την πρόθεση να εκπληρωθεί το όραμά του για το Δήμο Δέλτα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» αναφέρθηκε στα έργα υποδομών και έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την ολοκλήρωση του έργου της περιφερειακής οδού Κυμίνων – Μαλγάρων, την αποπεράτωση της οδού πρόσβασης στο αλιευτικό καταφύγιο του Λουδία για τη διευκόλυνση των ψαράδων και των μυδοκαλλιεργητών, την υλοποίηση του αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή Παλιομάνα στην Βραχιά και την αναμόρφωση της εισόδου της Βραχιάς από την πλευρά των Κυμίνων με πεζοδρόμηση και φωτισμό.

Επίσης, έκανε λόγο για επίσπευση διαδικασιών αδειοδότησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων , κυρίως του κλειστού γυμναστηρίου Κυμίνων όπου προπονούνται και αγωνίζονται οι Μακεδόνες Αξιού,  η μοναδική ομάδα βόλεϊ της Α ένα κατηγορίας, για ανάπλαση της πλατείας της Βραχιάς για περισσότερο χώρο και την δημιουργία των απαραίτητων θέσεων πάρκινγκ.

Ειδική αναφορά έκανε στο θέμα των διοδίων, τονίζοντας ότι θα επιδιωχθεί η βέλτιστη λύση.

Κλείνοντας τις προεκλογικές του ομιλίες, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» τόνισε: «Ζητάμε τη στήριξη σας. Για να φτιάξουμε μαζί έναν Δήμο σύγχρονο, με σεβασμό στο δημότη, με όραμα, αξιοπρέπεια και  ίση μεταχείριση προς όλους. Έχω να καταθέσω την εμπειρία που αποκόμισα από τη θητεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τις αλήθειες που είπαμε εδώ σήμερα. Όχι άλλα 5 χρόνια χαμένα!».

1 malgara

5 malgara

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s