Οι θέσεις του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» για το Ανατολικό

Τις πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» για το Ανατολικό παρουσίασε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών. «Επιδιώκουμε τον έλεγχο σας, αναζητάμε την συμμετοχή σας,  σεβόμαστε τη χρήσιμη και εποικοδομητική κριτική που έχετε να μας προσδώσετε. Έτσι θέλουμε να διοικήσουμε, έτσι θέλουμε να προχωρήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα δήμο διοικητικά αποκεντρωμένο, δυνατό και δίκαιο. Με ευθύνη για το μέλλον. Με καθημερινή παρουσία στα προβλήματα κάθε οικισμού, κάθε δημότη. Έχουμε τη δύναμη να διεκδικήσουμε, να οργανώσουμε, να κινητοποιήσουμε. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να πετύχουμε. Έχουμε το όραμα και τον στόχο» δήλωσε ενώπιον των συγκεντρωμένων.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» αναφέρθηκε στα έργα υποδομών αναφέροντας ως πρώτη προτεραιότητα τη γέφυρα του Αξιού. Επίσης, ο φωτισμός εισόδου στο χωριό και οι φωτεινοί σηματοδότες, η αποκατάσταση του οδικού δικτύου  και η ασφαλτόστρωση όλων τον δρόμων του χωριού, άμεσα μετά την ολοκλήρωση του αποχετευτικού, η κατάλληλη διαμόρφωση του παραποτάμιου δρόμου από το ανάχωμα του Αγ. Γεωργίου έως τη διώρυγα ώστε να γίνει δρόμος για περπάτημα κ.ά.

Αναφερόμενος στα έργα υποδομών, ο Μ. Φωτόπουλος μίλησε για κατασκευή κλειστού αθλητικού κέντρου για να στεγάσει ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αξιού μας και της ακαδημίας.

7 anatoliko

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s