Οι θέσεις του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» για τη Χαλάστρα

Σήμερα στις 6.30 η ομιλία στο Ανατολικό και στις 8.30 η ομιλία στα Ν. Μάλγαρα

Τις πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» για τη Χαλάστρα παρουσίασε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών. «Για το συνδυασμό μας «Μπροστά ο άνθρωπος», ο Δήμος Δέλτα αποτελεί πλέον ενιαία επικράτεια. Κάθε δημοτική κοινότητα, κάθε χωριό, έχει φυσικά τις δικές της ιδιαιτερότητες και τα δικά της πλεονεκτήματα. Όμως για μας δεν υπάρχουν προνομιούχες περιοχές. Δεν θα υπάρχουν ευνοούμενοι και αδικημένοι. Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας» είπε απευθυνόμενους στους δημότες που συγκεντρώθηκαν.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» αναφέρθηκε στα έργα υποδομών εστιάζοντας στο οδικό δίκτυο και κάνοντας λόγο για Στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου, συντήρηση του υπάρχοντος δικτύου ομβρίων και επέκταση αυτού, ασφαλτοστρώσεις, διάνοιξη οδών, φωτισμός και πεζοδρόμηση της περιοχής επέκτασης του οικισμού της Χαλάστρας, τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στη Νότια είσοδο Χαλάστρας, διασφάλιση πρόσβασης, κυκλοφορίας και στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες και πεζοδρόμηση του οικισμού.

Επίσης, μεταξύ άλλων, μίλησε για επέκταση του αποχετευτικού δικτύου, αναβάθμιση και δημιουργία υποδομών στην περιφερειακή τάφρο, ανάπλαση της πλατείας Χαλάστρας, κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Τέλος, ο Μ. Φωτόπουλος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προτάσεις του συνδυασμού που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη όπως η παραμονή και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας, η δημιουργία γεωργικού πάρκου για την φύλαξη φορτηγών οχημάτων και αγροτικών μηχανημάτων, η δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου για την στέγαση όλων των χορευτικών Συλλόγων της Χαλάστρας και της Φιλαρμονικής, η εγκατάσταση της απαραίτητης υποδομής προστασίας και ερμηνείας του φυσικού περιβάλλοντος του Δέλτα (πινακίδες σήμανσης και κατεύθυνσης, παρατηρητήρια, χώροι θέας), η στενή συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης, ώστε ο χώρος του Δέλτα Αξιού να μπορεί να γίνει πόλος έλξης τουρισμού στην περιοχή μας, η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων καταπολέμησης κουνουπιών με έγκαιρες παρεμβάσεις ώστε να δοθεί οριστική λύση, σε συνεργασία με άλλους φορείς.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Παρασκευή 16/05, Ανατολικό ώρα 6.30 και Ν. Μάλγαρα (Περιβαντολογικό και Πολιτιστικό Κέντρο), ώρα 8.30

3 halastra a

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s