Οι θέσεις του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» για τη Σίνδο

Σήμερα στις 8.30 η ομιλία στη Χαλάστρα

Τις πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» για τη Σίνδο παρουσίασε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών. «Με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας, βάλαμε τον άνθρωπο μπροστά. Φτιάξαμε μια ομάδα δυνατή, που είναι έτοιμη να αναλάβει τη διοίκηση στο Δήμο μας. Έτοιμη να στρέψει το βλέμμα μπροστά, στην Ευρώπη. Έτοιμη να δώσει μάχες, να δουλέψει. Έτοιμη να διεκδικήσει το καλύτερο για τον τόπο μας. Έτοιμη να αλλάξει την πραγματικότητα και την εικόνα του Δήμου μας! Ως επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος σας καλώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια» είπε μιλώντας στους πολίτες.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» αναφέρθηκε στα έργα υποδομών εστιάζοντας στην επιδιόρθωση των κεντρικών αρτηριών αλλά και των δρόμων κάθε γειτονιάς, καθώς επίσης και βελτίωση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων, ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα πλημμυρών σε βροχοπτώσεις όπως η χθεσινή. Μίλησε για ολοκλήρωση της εισόδου από τα ΑΤΕΙ, έργο που θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα πάντα με τις προβλεπόμενες μελέτες. Επίσης, έκανε λόγο για ολοκλήρωση των έργων υποδομής στις επεκτάσεις της Σίνδου, με τη δημιουργία ασφαλτοστρώσεων και κρασπέδων, καθώς και για άμεση παρέμβαση σε συνεργασία με την Π.Κ.Μ. για τεχνικά έργα στη σύνδεση με την Νέα Μαγνησία και Θεσσαλονίκη (Γαλλικός ποταμός).

Ο Μ. Φωτόπουλος, μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη κατασκευής ενός νέου Δημαρχείου, ώστε να συστεγάζονται όλες οι δημοτικές υπηρεσίες, αναπαλαίωση του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου και μετατροπή του σε σπίτι της τέχνης για τη στέγαση της δημοτικής βιβλιοθήκης, του νέου δημοτικού ωδείου, της φιλαρμονικής μπάντας καθώς επίσης και για τη φιλοξενία εκθέσεων.

Επίσης, ζήτησε τη μετεγκατάσταση της Δ.Ε.Θ. προς υλοποίηση της δέσμευσης δύο πρωθυπουργών, που θα αποφέρει ως πρόσθετο όφελος την επέκταση  του προαστιακού σιδηρόδρομου για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Τέλος, παρουσίασε τη θέση του συνδυασμού για δημιουργία Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων, με παραχώρηση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του κτηρίου του Παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού, την αξιοποίηση του παλαιού μύλου Κατσαβονίδη και τη δημιουργία σύγχρονου ΚΑΠΗ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Πέμπτη 15/05, Χαλάστρα (Πλατεία ή Κλειστό Μπάσκετ σε περίπτωση κακοκαιρίας), ώρα 8.30
  • Παρασκευή 16/05, Ν. Μάλγαρα (Περιβαντολογικό και Πολιτιστικό Κέντρο), ώρα 8.30

 

4 SINDOS

6SINDOS

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s