Οι θέσεις του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» για το Καλοχώρι

Σήμερα στις 8.30 η ομιλία στη Σίνδο

Τις πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος» για το Καλοχώρι παρουσίασε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος. «Η αξιοποίηση αυτών των δυνατοτήτων μπορεί να δώσει στον τόπο μας ένα πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Να πάψουν να μας θεωρούν υποβαθμισμένη περιοχή χαμηλών δυνατοτήτων και να αποτελέσουμε Δήμο – πρότυπο» είπε απευθυνόμενος στους πολίτες που παρακολούθησαν την ομιλία του.

Ο Μ. Φωτόπουλος αναφέρθηκε στα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου και επέκτασης, όπως διαπλατύνσεις πεζοδρόμων και πεζοδρομίων, με παρεμβάσεις φιλικές προς το περιβάλλον και δημιουργία ποδηλατοδρόμων, διάνοιξη οδικού δικτύου στην επέκταση που θα δώσει διέξοδο στα αυτοκίνητα και θα αποφορτίσει το κυκλοφοριακό στο Καλοχώρι, η δημιουργία εξόδου προς την Εγνατία οδό, διεκδίκηση επέκτασης της σχεδιαζόμενης θαλάσσιας συγκοινωνίας στην περιοχή του Καλοχωρίου με την δημιουργία προβλήτας στις εκβολές του Γαλλικού.

Σχετικά με τα θέματα καθημερινότητας του πολίτη, ο υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Μπροστά ο άνθρωπος» μίλησε, μεταξύ άλλων, για δημιουργία διαδημοτικού κέντρου ημερήσιας  φροντίδας ηλικιωμένων, ανάπτυξη δημοτικής συγκοινωνίας που θα διευκολύνει τη μεταξύ μας επικοινωνία και θα «δέσει» τα χωριά μας μεταξύ τους, σύνδεση στο δίκτυο αερίου θέρμανσης με τα δημοτικά κτήρια (Κοινοτικό κατάστημα – πολιτιστικό κέντρο – σχολεία – γήπεδα), διάθεση λεωφορείου για παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μετακίνησης στα σχολεία, επίσπευση των ενεργειών για την τελική διαμόρφωση του πάρκου Κερκύρας μέσω της ένταξης του θέματος σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, ανάπλαση της πλατείας Δημοκρατίας. Κατασκευή διαβάσεων σε σχολεία και δημοτικά στάδια.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Τετάρτη 14/05, Σίνδος (Συνεδριακό κέντρο), ώρα 8.30
  • Πέμπτη 15/05, Χαλάστρα (Πλατεία ή Κλειστό Μπάσκετ σε περίπτωση κακοκαιρίας), ώρα 8.30
  • Παρασκευή 16/05, Ν. Μάλγαρα (Περιβαντολογικό και Πολιτιστικό Κέντρο), ώρα 8.30
  • 5
  • 3

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s