Μ. Φωτόπουλος: «Ο Δήμος μπορεί και πρέπει να είναι ένα ισχυρό εργαλείο τοπικής ανάπτυξης»

Εγκαινιάστηκε χθες στην κεντρική πλατεία της Σίνδου το Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού «Μπροστά ο άνθρωπος», παρουσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού και πλήθους πολιτών του Δήμου Δέλτα.

Στο χαιρετισμό του ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος εξέφρασε τη χαρά του «γιατί στο ψηφοδέλτιό μας συμμετέχουν ενεργοί πολίτες, νέα παιδιά, καταξιωμένοι επαγγελματίες, από όλες τις περιοχές του Δήμου μας. Πέρα και πάνω από κομματικές προτιμήσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες, άνθρωποι νέοι, άφθαρτοι, καθαροί, με διάθεση να προσφέρουμε στον τόπο, καθημερινά ενώνουμε δυνάμεις για να πετύχουμε το καλύτερο για το Δήμο μας! Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στις τάξεις του συνδυασμού μας ανθρώπους με γνώσεις, με εμπειρία, με διάθεση για προσφορά. Γιατί είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την τοπική μας κοινωνία να επανδρώσουμε αύριο το Δήμο με ανθρώπους ικανούς. Γιατί για να πάμε μπροστά επενδύουμε στον άνθρωπο. Αυτός είναι ο μοχλός της προόδου».

Αναφέρθηκε στις εκλογές της 18ης Μαΐου τονίζοντας ότι «αυτές οι εκλογές είναι καθοριστικές για την αυτοδιοίκηση και για τους Δήμους. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από λίγους μήνες, είναι μία μεγάλη ευκαιρία για το τόπο μας. Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για τη χώρα ενώνονται οι δυναμικότερες δυνάμεις της κοινωνίας. Για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας. Αφήνοντας πίσω τις λογικές του παρελθόντος, τις άγονες αντιπαραθέσεις, τους μικροκομματισμούς. Έχοντας κατά νου μονάχα ένα πράγμα: την πρόοδο του τόπου μας και το πώς θα εργαστούμε μεθοδικά με γνώση και συνέπεια λόγων και έργων».

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «ο Δήμος μπορεί και πρέπει να είναι ένα ισχυρό εργαλείο τοπικής ανάπτυξης, να ενισχύει την απασχόληση, να στηρίζει την παραγωγή, να σέβεται το περιβάλλον, να προωθεί την πολιτιστική μας κληρονομιά, να σταθεί επιτέλους δίπλα στις οικογένειες, στα παιδιά, στα άτομα με ιδιαιτερότητες, να ανοίγει διόδους στην προσέλκυση ευρωπαϊκών κεφαλαίων για την ενίσχυση των Δομών και των πολιτών. Να ακούει και να αντιλαμβάνεται τους στόχους της νέας γενιάς, να βρίσκεται πλάι της αρωγός στα όνειρα της. Ο Δήμος μπορεί και πρέπει να μπαίνει μπροστά και να διεκδικεί πόρους από την Περιφέρεια, την Κεντρική διοίκηση, την Ευρώπη».

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σίνδου, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την προεκλογική κατάσταση όπως εξελίσσεται στις περιοχές του Δήμου Δέλτα (φωτό).

 

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s